Een airco in huis!

By on september 5, 2020

Je was zó blij dat er in het vakantiehuisje airco was die laatste keer in Portugal. Anders was het echt niet om uit te houden. Overdag had je natuurlijk geen problemen want dan was je lekker op het strand maar ’s nachts had je echt niet kunnen slapen zonder die heerlijke airco. Een waaier aan het plafond was absoluut niet voldoende geweest.

De zomers in Nederland worden ook steeds warmer en de afgelopen zomer kon je ook al moeilijk de slaap vatten door die vreselijke hitte in je slaapkamer. Vannacht heb je gedroomd dat je thuis een airco had en je hebt heerlijk geslapen. Vandaag ga je airconditioning voor in je slaapkamer bestellen. Daar heb je eigenlijk al veel te lang mee gewacht; er zitten zoveel voordelen aan!

Verkoeling

Naast het feit dat een airco heerlijke verkoeling geeft op warme dagen en nachten zorgt het ook voor een goede filtering van de lucht. Hierdoor heb je altijd lekkere schone lucht in huis. En een airco in je werkkamer zorgt ervoor dat je als zzp’er ontspannen en geconcentreerd ook tijdens de hetere periode perfect je werk kunt blijven doen. Zo maakt een airconditioning het wonen en werken in je eigen huis een heel stuk aangenamer.

Hotel

In de toekomst wil je de gezelligheid van je eigen woning mixen met het luxueuze gevoel van een vijfsterren hotel. Die hebben niet voor niets een airco op elke kamer. Elke nacht onbekommerd in slaap vallen en de hele nacht lekker door kunnen slapen. Dat wil jij in het vervolg ook en daarom koop je die airco. Voortaan ervaar je de luxe van het vakantieverblijf ook thuis. Elke dag en elke nacht! Lekker uitgerust opstaan en uitgeslapen je eerste kopje koffie nemen. Heerlijk aan je werk beginnen, er liggen nog een opdrachten met een deadline te wachten maar met de airco aan is dat een fluitje van een cent. In Nederland is goede airconditioning eigenlijk ook al onmisbaar geworden door die klimaatverandering. Je ziet steeds meer planten en dieren in ons land die je anders alleen maar in het zuiden van Frankrijk en Spanje zag. Een koele nachtelijke temperatuur op je slaapkamer zorgt ervoor dat je niet meer als een woelwater de hele nacht in je bed heen en weer ligt te draaien maar dat je gewoon lekker slaapt. Welterusten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.