Tuinstoel

By on augustus 22, 2013

Tuinstoel

De tuinstoel is een must have voor in uw tuin, hoe kunt u nu beter genieten van uw tuin dan zittend in een heerlijke stoel. Tuinstoelen zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten en van verschillende merken. Maar wat is nu origineler dan het maken van uw eigen stoel.

Tuinstoel en hout type

U dient wel rekening te houden met het type hout dat u wilt gaan gebruiken voor het vervaardigen van uw eigen gemaakte stoel.TuinstoelVoor tuinstoelen wordt vaak gebruik gemaakt van hardhoutsoorten. Teakhout is een uitstekend materiaal om te gebruiken.

Teak valt onder de houtsoort loofhout en is licht en buigzaam. Het hout van teak bevat vet waardoor het van nature waterafstotend is. Zodra uw teakhouten tuinstoel een tijdje buitenstaat, ontstaat er een grijze gloed waar de stoel alleen maar nog mooier van wordt.

Andere hardhoutsoorten zijn ook prima buiten te gebruiken, mits u ze voorziet van een laagje verf. Wilt u graag dat de stoel langer mee gaat, dan adviseren wij om de stoel meerdere keren te verven of lakken. Gaat u de stoel verven zet deze dan eerst in de grondverf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *