tuintafels

By on augustus 22, 2013

Tuintafels

Als u gaat een tuintafel gaat kopen zou één ding u van te voren moeten weten, namelijk hoe u het onderhoud moet plegen. Omdat een tuintafel een dure aankoop kan zijn, is het belangrijk dat u u de tuintafel goed onderhoudt. Één van de moeilijke dingen voor het onderhouden van tuintafels is het feit dat elke tuintafel zijn eigen zorginstructies heeft. Omdat deze tuintafels worden gemaakt van verschillende materialen, is er voor elke soort tafel wel een andere behandeling.

Om u beter te helpen bij het schoon maken en onderhouden van tuintafels, ongeacht wat worden gemaakt zij van, hebben wij deze handige gids gemaakt.

Aluminium tuintafel

Aluminium tuintafels zijn met een extra poeder laag bedekt. Dit geeft een sterkere bescherming tegen de elementen van de natuur. Aluminium tuintafelAls u naar een tuinmeubel winkel gaat hebben deze vaak een reinigingsmachine die ervoor zorgt om de aluminium tuintafel schoon en netjes te houden. Vlekken op een tuinmeubel in aluminium kunnen het best verwijderd worden met lauw water en een zachte spons of doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Teak houten tuintafel

Tuintafels van teak hout hebben een tendens om van een gouden bruine kleur na een paar jaar te veranderen naar een zilveren Tuintafelgrijze kleur. Om de originele kleur van uw teakmeubilair te behouden, is er een speciaal beschermingsmiddel van de teak kleur bij verschillende meubelwinkels of tuincentra te koop. Met dit beschermingsmiddel kunt u uw tuintafel behandelen en is belangrijk als u de kleur van uw teak houten tuintafel wilt bewaren. Ook is er een speciale teakreinigingsmachine die kan worden, die verwijderd dan snel het vuil dat is geaccumuleerd. Het is belangrijk dus belangrijk om uw teak houten tuintafel te behandelen om de kwaliteit van de tuintafel te behouden.

Roestvrij staal tuintafel

Er zijn verschillende rangen van roestvrij staal. De gemeenschaplelijkste rang is 304. Voor de beste tuintafels van de roestvrij staal, zou u moeten kijken voor een rang 316. Staal 316 is meer bestand tegen corrosie. Daarom het is een goede keus voor Metalen tuintafeltuintafels die bijvoorbeeld in kustmilieus goed te gebruiken zijn.

Om de weerstand tegen corrosie op uw roestvrij stalen tuintafel tegen te gaan, zult u zeker speciale reinigingsmachine moeten gebruiken. Zeep en het water kunnen oppervlakkige schoon houden, maar het zal niet voor een lange tijd zijn.

Plastic tuintafels

Wilt u niet veel onderhoud aan uw tuintafel, dan is een plastic tuintafel de oplossing. Plastic tuintafels zijn eenvoudig met een vochtige doek schoon te houden en vragen bijna geen onderhoud.

Opslag van tuintafels

Als u uw tuintafel een tijd niet meer gebruik bijvoorbeeld in de winter en herfst periode, is het aan te raden om uw tuintafel op te slaan in een schuur of garage om zo uw tuintafel tegen de weersomstandigheden te beschermen. Is het niet mogelijk om uw tuintafel op te slaan, dan kunt u uw tuintafel ook beschermen door er een bescherm hoes over heen te doen. Een beschermhoes is bij de meeste tuinmeubelwinkels wel te koop.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *