Hogedrukreiniger

By on augustus 20, 2013

Hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een apparaat dat water onder hoge druk (> 100 bar) door een speciale slang naar een spuitpistool leidt, zodat hiermee hardnekkige aanslag, verwering en andere vervuiling kan worden gereinigd. Ook kan er een speciaal opzetstuk op worden aangesloten om afvoerpijpen van het riool mee door te spuiten.

De hogedrukreiniger kan bijvoorbeeld goed worden gebruikt bij een terras dat is besmeurd en onder de aanslag zit. Schrobben Hogedrukreinigerheeft niet het gewenste resultaat geleverd, omdat het genesteld zit in het terras. Hier biedt de hogedrukreiniger dan ook de ideale oplossing. Het terras kan snel en handig worden gereinigd met als resultaat om een mooi schoon terras dat er weer als nieuw uitziet. Voor het schoonmaken van het terras is het van belang dat je een vloersproeier op de hogedrukreiniger aansluit, dit beschermd uzelf tegen opspattend water.

Aankooptips hogedrukreiniger

Bij de aanschaf van een hogedrukreiniger zijn er twee belangrijke zaken waar u op moet letten. Zo geeft de bar aan hoe hard de hogedrukreiniger kan spuiten, wat betekent hoe meer bar, hoe beter de straal. Daarnaast is de wattage van belang. Een hogere wattage geeft een krachtigere straal.

Prijzen van hogedrukreinigers variëren van €50 tot meer dan €500, afhankelijk van merk en type. De prijzen zijn aan het eind van de twintigste eeuw flink gezakt, waardoor een toenemend aantal huishoudens over een dergelijke reiniger kon beschikken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *