Ontspannen in een luxe massagebad in je tuin

By on oktober 31, 2017

Het hele jaar door is het puur genieten van een lekker warm massagebad in je tuin. In alle jaargetijden kun je genieten van de ontspannende kracht van waterstralen op je rug en schouders. Al je spieren worden losgemaakt en heel veel energiekosten hoeft het niet te kosten.

Waarom een massagebad in de tuin?

Je kunt een massagebad natuurlijk in een geschikte ruimte in je huis laten plaatsen, maar veel mensen kiezen er ook voor om het bad in de tuin of op een ruim balkon te laten plaatsen. ‘s Avonds onder de sterrenhemel een heerlijke watermassage ondergaan in je eigen luxe massagebad met een gezellig drankje erbij, heeft namelijk iets heel speciaals.

Relaxen en diep rust ervaren?

Een massagebad is een luxe. Massagestralen in de bodem en wanden zijn qua kracht instelbaar. Sterke waterstralen maken spieren los en helpen om de spieren te ontspannen. Het warme water is zeer relaxend. Als je na het bad naar bed gaat val je sneller in slaap en je staat uitgerust op. Pijn wordt in de meeste gevallen veel minder bij mensen die een massagebad hebben.

Spierpijn, rugpijn, stijve schouders of nek?

Massage zorgt voor goede doorbloeding. Vastzittende spieren kunnen veel pijn doen en zelfs continu gespannen staan waardoor de kwaliteit van leven nadelig beïnvloed wordt. Dat soort pijnklachten zitten vaak in rug, nek en schouders. Het zijn gebieden waar we zelf niet goed bij kunnen. Als er niets tegen te doen is, probeer je met de pijn te leven. Pijnvrij lijk je je nooit te voelen. Een massage van een masseur kan helpen maar het is niet te vergelijken met een massagebad waar sterke jetstreams de huid en spieren dagelijks liefdevol los trommelen. Deze luxe watermassage brengt je in contact met de kracht van water en met de ontspannende kracht van waterstralen op je spieren. In de tuin is het zelfs nog meer genieten omdat je in de buitenlucht zit of ligt te ontspannen.

Positieve ervaringen van mensen die een massagebad hebben

Mensen die een massagebad hebben delen graag hun goede ervaringen. Wat vooral veel genoemd wordt, is dat men uiterst tevreden is. Omdat je lichaam zo diep ontspant willen ze nooit meer anders en ook ervaren mensen dat ze zelfs gelukkiger door het leven gaan. Veel mensen merken dat ontspanning een positieve invloed op het dagelijks leven heeft. Ze ervaren dat fysieke ontspanning niet alleen een gunstige invloed heeft op hun lichaam maar ook op het geluksgevoel.

Hoe sterk is de kracht van water in een massagebad?


De kracht van waterstralen in een massagebad kan zeer sterk zijn. Er zijn meerdere standen waaruit je kunt kiezen. Bijvoorbeeld: sterk, sterker, sterkst. De meeste mensen hebben aan ‘sterk’ al voldoende, omdat de kracht op je lichaam dan al zo prettig is dat je optimaal relaxen kunt en je spieren intense massage ondergaan. Andere mensen houden van nog krachtigere massages en kunnen de kracht van waterstralen opvoeren tot een turbomassage met wel 1,72 bar drukkracht. Van een massagebad in je tuin heb je vele jaren plezier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *