De beste sloten voor uw serre

By on maart 7, 2017

Tegenwoordig lijkt het een trend om een serre aan de woning te bouwen. Dat is op zichzelf niet heel verwonderlijk; een serre biedt immers tal van voordelen. Een serre is relatief goedkoop, er is niet altijd een vergunning nodig voor de bouw ervan en een serre geeft erg veel licht in huis. Uiteraard moet er bij de bouw van een serre zeker niet worden vergeten dat die serre goed moet worden beveiligd. De beveiliging van een serre is immers net zo belangrijk als de beveiliging van de woning zelf. De serre is vaak de toegang tot de woning.

Advies voor de sloten in uw serre

Als u advies op maat wil over de beste sloten die voor uw serre geschikt zijn, dan kan Slotenmaker Aan Huis daartoe uitkomst bieden. De ervaren slotenmaker kan de diverse mogelijkheden op een rijtje zetten en u goed voorlichten omtrent de aan te schaffen sloten. Het is prettig om het oog van een betrouwbare expert met jarenlange ervaring op het gebied van sloten op de beveiliging van uw woning en de serre te laten vallen. De kans is groot dat u wordt gewezen op zwakten in de beveiliging waar u zelf niet bij stil hebt gestaan. Op die manier weet u zeker dat de veiligheid van de serre optimaal is.

Kwalitatief goede sloten

Omdat de serre de toegang tot de woning is, is het zeer belangrijk dat er voor goede sloten wordt gekozen. Reserveer hier dan ook zeker budget voor. Tegenwoordig zijn vrijwel alle sloten voorzien van het SKG keurmerk. Hieraan kan worden afgelezen hoe sterk een slot is. Een SKG gekeurd slot met een waardering van drie sterren is te beschouwen als een stevig slot die de veiligheid van de serre kan garanderen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.