Multifunctioneel terras

By on mei 22, 2021

Door de corona maatregelen zitten we veelal binnen. Het voorjaar is begonnen en de zomer doet weldra zijn intrede. De meeste mensen zijn er ook echt aan toe om buiten te leven. Het ziet er naar uit dat we weer gepast kunnen winkelen en terrassen bezoeken.

Blijven we thuis in de zomer?
Toch zullen we in de zomer aan huis gekluisterd zijn. Ofschoon de deuren naar een vakantie in het buitenland op een kier open staan, durven veel mensen het nog niet aan. Beperkingen in het buitenland, quarantaine eisen en toch de angst om corona in het buitenland op te lopen, weerhouden mensen om de koffers te pakken. Liever investeren voor fijn tuinmeubilair voor bij de eigen woning.

Pastelkleuren en accessoires
Zoals elk jaar zijn er nieuwe trends in tuinmeubilair. Voor 2021 zijn de kleurstellingen natuurlijk groen en andere pastelkleuren zoals roze en blauw. Met nieuwe outdoor kussens kun je jouw tuinstel helemaal restylen. Met bijzettafels en krukjes van Tuinmeubelen online zorg je voor extra zitplekken die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Dat is prettig voor als er bezoek komt en je toch enige afstand wil bewaren.

Meerdere gebruikstoepassingen
De trend is toch wel gekoppeld aan de corona pandemie. We willen het meubilair zo functioneel mogelijk gebruiken. De tuintafel is een eettafel, werktafel en ontmoetingsplek. Verstelbare tuinstoelen bieden een flexibele zitfunctie. Een rechte rug bij het thuiswerken en lekker onderuit relaxen na gedane arbeid. Het terras wordt meer bij de woning betrokken en heeft een multi functionele functie.

Een overdekt terras
Met een overkapping zorg je ervoor dat de buitenruimte toegankelijk blijft bij warme of juist koudere momenten. Met een afdak ben je beschermd tegen schadelijke Uv-stralen. Met een heater kun je perioden waarbij de temperatuur wat minder is overbruggen of tot de late uurtjes buiten blijven. Naast temperatuur speelt licht een belangrijke rol. Met buitenverlichting kun je het terras sfeervol maken of juist functioneel.

Van een multifunctioneel terras geniet je iedere keer van de voordelen van de zomer. Het buiten zijn geeft een andere beleving want zeg nu zelf. Werken op het terras is toch een stuk prettiger dan werken op de zolderkamer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.