Summer musthave: een opblaasbare jacuzzi in de tuin!

By on augustus 5, 2021

De zomer is in volle gang, oftewel: de hoogste tijd om heerlijk te genieten van het zomerzonnetje. En hoe ontspan je nou beter, dan in een jacuzzi in je eigen achtertuin? Die luxe is niet enkel voorbehouden aan een goed hotel of als je een spa of wellness bezoekt. Met een opblaasbare jacuzzi, kan dit ook gewoon in je tuin! Hier staan alle voordelen van een opblaasbare jacuzzi op een rij.

  1. Privacy

Een opblaasbare jacuzzi in je eigen tuin, zorgt ervoor dat je er in alle privacy van kunt genieten. Jij beslist immers met wie je het bubbelbad wilt delen. Lekker ontspannen in je eentje met een boekje bubbelen in het bad of gezellig samen met vrienden en een drankje. Het kan allemaal!

  • Makkelijk te (ver)plaatsen

Je kunt de opblaasbare jacuzzi neerzetten waar je maar wilt, zo lang er maar water en stroom beschikbaar is. In de tuin of op je (dak)terras, maar je kunt de opblaasbare jacuzzi ook binnen plaatsen. Als je een ruime badkamer hebt bijvoorbeeld of zelfs in de slaapkamer. Je kunt het bubbelbad zelfs meenemen als je op vakantie gaat naar een vakantiewoning.

  • Verschillende vormen en maten

Als je hebt besloten dat je een opblaasbare jacuzzi wilt aanschaffen, kun je kiezen uit verschillende vormen en maten. Zo zijn er zowel ronde als vierkante modellen, voor 4 tot 6 personen, het is maar net wat jij wilt! Daarnaast zijn er bubbelbaden die alleen bubbels hebben, maar ook luxere varianten die ook nog eens over massagestralen beschikken.

  • Betaalbaar

Een opblaasbare jacuzzi is natuurlijk een zeer aangename, maar luxueuze toevoeging aan jouw tuin. Daar moét wel een flink prijskaartje aan vastzitten? Dat valt gelukkig reuze mee. Vanwege het materiaal, het is immers geen massief bubbelbad maar een opblaasbare variant, zijn de kosten relatief laag. 

  • Stevig en comfortabel

Opblaasbare jacuzzi’s zijn super stevig en comfortabel en doen zeker niet onder voor een ‘vaste’ bubbelbad. Doordat ze opblaasbaar zijn is het zitcomfort zeer aangenaam. En, het grote voordeel is natuurlijk dat je het bad kunt opruimen als je het niet gebruikt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *