Unieke lampen voor in uw tuin

By on november 4, 2016
unieke lampen voor in uw tuin

Het kan behoorlijk lastig zijn om uw tuin van leuke accessoires te voorzien. Hoe zorgt u er momenteel voor dat u op de zomeravonden heerlijk tot rust kunt komen in uw tuin? Een van de mogelijkheden om uw tuin gezelliger te maken, is het gebruik van unieke industriële lampen. Deze industriële lampen hebben in de afgelopen jaren al flink aan populariteit gewonnen voor het interieur in huis, maar u kunt de lampen ook prima voor buiten de deur gebruiken. In dit artikel geven we u graag een aantal tips om deze industriële lampen op een leuke manier in uw tuin te verwerken.

Tip: let bij de aanschaf van de industriële lampen goed op het type lamp wat u koopt. U heeft hierbij de keuze uit authentieke industriële lampen en namaakmodellen.

Industriële lampen aan de muur van uw woning hangen

Om uw terras gezelliger te maken kunt u er onder meer voor kiezen om de industriële lampen aan de muur van uw woning te hangen. Er zijn verschillende industriële wandlampen beschikbaar, die u ook buitenshuis kunt gebruiken. Deze industriële lampen hebben een warme uitstraling die past bij de zwoele, sfeervolle zomeravonden die u doorgaans op uw terras doormaakt.

Naast de industriële wandlampen voor aan uw buitenmuur, kunt u ook kiezen voor een kleine tafellamp. Deze tafellamp kunt u een deel van het jaar in huis gebruiken en in de zomer naar buiten verplaatsen. Dergelijke tafellampen worden in verschillende formaten aangeboden, zodat u altijd een tafellamp heeft die aansluit bij het formaat en de stijl van uw tafel.


Een industriële lamp online bestellen

Er zijn verschillende webwinkels die industriële lampen aanbieden, waar www.industrialampen.nl een goed voorbeeld van is. Binnen deze webwinkel vindt u authentieke industriële lampen, die zowel binnen als buiten uw woning gebruikt kunnen worden. De lampen zijn veelal afkomstig uit Oost-Europa, waar de industriële lampen voorheen veelal gebruikt werden bij de verlichting van grote fabriekshallen. Tegenwoordig zijn de industriële lampen een stijlelement, die door steeds meer interieurstylisten in het interieur van woningen verwerkt worden.

Meer weten over het gebruik van deze unieke lampen in uw tuin? Kijk eens op de websites van interieurstylisten. Zij delen de door hun ingerichte woningen en terrassen/balkons geregeld, zodat u inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw eigen tuin of woning.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *