Dit zijn onze favoriete woonwinkels

By on juni 23, 2021

Wil je binnenkort een nieuwe inloopdouche aanschaffen om jouw badkamer onder te dompelen in luxe en wellness? Of ben je van plan om een nieuwe luxe loungeset uit te zoeken voor het hele gezin? In dit artikel zetten we onze favoriete woonwinkels voor je op een rijtje. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder om daar achter te komen. 

1. Tegeldepot

Een nieuwe badkamer kopen, dat is geen alledaagse koop. Laat staan een goedkope investering te noemen. Daar mag dus wel wat tijd voor uitgetrokken worden. Wil je een complete douchecabine, een inloopdouche of misschien wel een heerlijk, comfortabele bad? Wil je alles voor jouw badkamer onder één dak bekijken, beleven en bewonderen? Dat gaat gemakkelijk lukken, als je bedenkt dat Tegeldepot een showroom van 1000 vierkante meter heeft in Zeewolde! Bovendien hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor A-kwaliteit sanitair merken. Kortingen kunnen namelijk tot maar liefst 60% oplopen! Liever online shoppen of wil je alvast online badkamer inspiratie opdoen? Kijk dan op de site van Tegeldepot.nl.   

2. Leen Bakker

Als je op zoek bent naar een hippe collectie banken, stoelen, kasten en ander meubilair, dan loont het de moeite om een bezoek te brengen aan Leen Bakker. Ze hebben design voor iedereen. De kwaliteit is doorgaans uitstekend en dat voor aantrekkelijke prijzen. Met een groot assortiment vind je de mooiste (tuin)meubels, maar ook leuke woonaccessoires. Bijkomend voordeel is dat er met meer dan 170 woonwinkels er altijd wel een winkel bij jou in de buurt is. 

3. Table du Sud

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel? Ga dan eens langs bij Table du Sud, de specialist in meubels op maat. De meubels worden in hun moderne fabriek in Heeze (vlakbij Eindhoven) geproduceerd, en de keuze is eindeloos! Je hebt de keuze uit meer dan 400 tafels, een ruim aanbod salontafels, tv-meubels, kasten en overige meubels. Van blad tot onderstel: alles is ‘Made in Holland’. Omdat ze zelf de bladen samenstellen, kunnen ze elk blad naar jouw wens maken. Ze werken met Frans eiken dat 6 maanden is gedroogd. Dit is het ideale hout voor binnen meubilair. Kies je voor warm, geleefd eiken of het strakker nieuwe eiken waarbij de noesten netjes worden opgevuld? De keuze is aan jou!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *